Local Fanatic

Local Fanatic staat garant voor Italiaanse herenmode met karakter en een geheel eigen stijl. De kledingstukken werden stuk voor stuk vervaardigd met oog voor detail. LF is toegesneden op modebewuste heren met een eigenzinnige en authentieke stijl. Het merk verwierf vooral bekendheid dankzij de exclusieve eigenschappen. Kenmerkend is bijvoorbeeld de rhinestone en glitter techniek in combinatie met zeefdruk- of digitale prints. De Italiaanse makelij staat bovendien garant voor hoogwaardige stoffen en perfecte pasvormen. Alle producten worden met zorg gefabriceerd onder eerlijke arbeidsomstandigheden.

Local Fanatic is een relatief jong kledingmerk van Nederlandse bodem. Het werd opgericht in de Amsterdam. Ook vandaag vormt de Hollandse hoofdstad nog altijd de thuisbasis van waaruit dit merk opereert. Dat neemt echter niet weg dat de ontwerpers hun blik graag op oneindig richten. LF heeft een mondiale uitstraling, en voelt zich daardoor thuis in vrijwel iedere garderobe. Voor de Belgische fans is er goed nieuws, want de collecties zijn vanaf nu ook online in België te bestellen. Vele bekende personen van binnen en buiten Europa gingen u reeds voor!

Bij een jong kledingmerk draait alles om een onderscheidende stijl, maar er is kwaliteit nodig om voor langere tijd het vertrouwen van mensen te winnen. LF tracht beide elementen zo goed mogelijk in zich te verenigen. Al onze producten zijn vervaardigd uit speciaal geselecteerde stoffen van de hoogste kwaliteit. De T-shirts zijn zonder uitzondering gemaakt van 100% katoen, dat op verantwoorde wijze werd verbouwd en geproduceerd. De kledingstukken worden gefabriceerd in een verantwoorde arbeidsomgeving en onder strenge kwaliteitseisen. Voordat deze Italiaanse herenmode bij u wordt thuisbezorgd, onderwerpen we de items nog eens aan een strikte kwaliteitscontrole. Zo bent u altijd zeker dat we u het beste van onszelf geven.
Back to top
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x