Rambo
 is naast Rocky een van de filmpersonages die nauw verbonden zijn met de acteur Sylvester Stallone. In 1983 kroop Stallone voor het eerst in de huid van deze Vietnamveteraan in de film Rambo: First Blood. Het kat-en-muisspel tussen de voormalig commando en oorlogsveteraan en een leger van 150 politiemannen onder aanvoering van sheriff Teasle trok volle zalen. Met nog twee opvolgers in 1985 en 1988 bereikte het filmpersonage een ware cultstatus. 

Oorspronkelijk een romanpersonage

Wat velen wellicht niet weten, is dat de oorlogsheld oorspronkelijk een romanpersonage is, uit het boek First Blood (1972) van David Morrell, waarop de eerste film is gebaseerd. In First Blood Part II wordt Ramboop missie naar Vietnam gestuurd, waar hij in zijn eentje een heel leger uitroeit. In Rambo III trekt onze oorlogsheld naar Afghanistan om zijn oude commandant te redden, en neemt hij het op tegen de Russen. De vierde film die na twintig jaar in 2008 uitkwam, bevestigde de cultstatus van de films nog maar eens. 

Exclusieve collectie

StyleItaly heeft een exclusieve collectie T-shirts en truien met prints van Rambo in het assortiment. De shirts en truien zijn van de merken © MAN en Local Fanatic. Ze zijn uitgevoerd in diverse kleuren stevig katoen van hoogwaardige kwaliteit die kreukvrij is. Naast een foto van het filmicoon die is voorzien van de teksten ‘Rambo is back’ en het citaat ‘Live for nothing or die for something’. De shirts zijn een must have voor de ware fan. Ze passen uitstekend in een urban look, op bijvoorbeeld een spijkerbroek en trendy sneakers. Behalve de Rambo-collectie hebben we ook T-shirts van andere film- en pophelden in ons assortiment, onder wie The Godfather, Al Pacino en Chcuky. Bij StyleItaly hebben we een goede klantenservice hoog in het vaandel. Als een aankoop onverhoopt niet voldoet, dan kunt u deze binnen veertien dagen ruilen.
Back to top
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x