Muhammad Ali maakte veel indruk als bokser en door zich publiekelijk uit te spreken als tegenstander van de Vietnamoorlog. The Greatest was een van de bijnamen van deze drievoudig wereldkampioen in het zwaargewicht, die tijdens de Olympische Spelen van 1960 in Rome een gouden medaille won in de klasse halfzwaargewicht. Van de 61 professionele bokswedstrijden die hij speelde, verloor hij er slechts vijf. De sportlegende heeft onder meer de titel Sportman Van Het Jaar op zijn naam staan en heeft in 1991 in Luik een wedstrijd tegen de toenmalig Belgisch kampioen Albert Syben gebokst. Hij onderscheidde zich in zijn boksstijl door zijn handen laag te houden als afweer tegen de stoten van zijn tegenstander, en niet hoog voor zijn gezicht, zoals de meeste boksers deden.

Exclusieve collectie

StyleItaly heeft in de collectie Italiaanse herenmode een assortiment exclusieve kleding met daarop afbeeldingen van Muhammad Ali. Zo’n grootheid verdient het om blijvend te worden herinnerd. De collectie omvat T-shirts, long sleeves, hoodies en crewnecks. Hierop staan prints van Muhammad Ali op verschillende kleuren stof, voorzien van teksten, de handtekening van de bokslegende en zijn gevleugelde uitspraak ‘Float Like A Butterfly, Sting Like A Bee’. Sommige shirts hebben bijzondere details, zoals een hoodie met dikke koorden die zo van de boksring lijken te komen.

Onderscheidt u door uw stijl

Bent u fan van Muhammad Ali en wilt u zich net als hij onderscheiden door uw stijl? Dan biedt de Muhammad Ali-collectie zeker iets van uw gading. Behalve deze collectie hebben we ook exclusieve collecties van legendes als Pablo Escobar, Scarface en Bob Marley. StyleItaly is specialist op het gebied van Italiaanse herenmode. Alle items uit deze collecties hebben een getailleerde Italiaanse pasvorm, waarmee de juiste delen van uw lichaam worden geaccentueerd. De shirts zijn gemaakt van soepel vallend katoen, dat comfortabel zit en dat bovendien kreukvrij is.
Back to top
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x