The Godfather Italiaanse herenmode

Is uw garderobe ondeugend genoeg voor een vleugje Siciliaanse maffia? Met de Godfather collectie creëert u ogenblikkelijk een eigenzinnige look. Deze unieke collectie shirts en sweaters draagt het stempel van echteItaliaanse herenmode. Elk kledingstuk is vervaardigd uit speciaal geselecteerde materialen, en werd onder voortdurende controle gemaakt in Italië. Doordat Style Italy haar collecties rechtstreeks aankoopt bij de fabrikant, houden wij de prijzen steeds aantrekkelijk laag.

In 1972 maakte de film The Godfather (1972) haar opwachting op het witte doek. Regisseur was Francis Ford Coppola. In het Nederlandse taalgebied verscheen de film als De peetvader. Het script vertelt het verhaal van Vito Corleone, die aan het hoofd staat van een New Yorkse maffiafamilie. De film werd geïnspireerd op het gelijknamige boek van Mario Puzo.

The Godfather werd genomineerd voor elf Oscars, en won er daadwerkelijk drie: de Academy Award voor de beste film, de beste acteur (Marlon Brando) en het best aangepaste scenario. Daarmee ging The Godfatherde geschiedenis in als één van de beste films aller tijden. Vooral het citaat "I'm gonna make him an offer he can't refuse" bleef nog lange tijd nagalmen.

The Godfather maakte de wereld vertrouwd met de meest spannende aspecten van de Italiaanse cultuur. Hetzelfde geldt voor deze shirts. Stuk voor stuk dragen ze het beeltenis van The Don. Heeft u een passie voor Italiaanse herenmode? Maak dan vandaag nog uw statement. De collectie kan perfect worden gecombineerd met een spijkerbroek, een casual outfit of met één van onze kunstlederen jacks. Profiteer nu van de allerhoogste kwaliteit tegen verrassend lage prijzen. Wij leveren uw bestelling razendsnel aan huis, en houden u graag op de hoogte van de actuele ontwikkelingen op het gebied van Italiaanse herenmode. Breng daarvoor regelmatig een bezoek aan onze website, en laat u verrassen!
Back to top
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x