Een van de meest angstaanjagende personages in de horrorfilm is Chucky, de op het eerste gezicht zo vriendelijke 'good guy'-pop die in de film Child's Play wordt bezeten door de geest van seriemoordenaar Charles Lee Ray. Het personage werd gecreëerd door Don Manchini en kreeg zijn stem van acteur Brad Dourif, die bekend werd als Billy Bibbit in de film One Flew Over the Cuckoo's Nest. In Child's Play speelt hij de rol van Ray, die met behulp van een voodoospreuk bezit neemt van de pop, die zich zo vriendelijk voorstelt als 'Hello, my name is Chucky. Do you wanna play?'

Een icoon in de horrorwereld

Na het succes van Child's Play is de pop nog lang niet klaar met moorden. Er volgen nog vijf films, waarvan de laatste drie meer komische horrorfilms zijn dan de eerste drie. In alle films leent Brad Dourif zijn stem aan de moordzuchtige pop, die een vriendinnetje krijgt in Bride Of Chucky en een kind blijkt te hebben in de vorm van een buikspreekpop in Seed of Chucky. Het laatste deel grijpt weer iets meer terug op de eerste delen. De pop werd een icoon in de horrorwereld.

Steel de show op een feestje

StyleItaly heeft een exclusieve collectie T-shirts en truien met prints van Chucky in het assortiment. De T-shirts en truien zijn van de merken © MAN en Mascherano en zijn uitgevoerd in stevig katoen van uitstekende kwaliteit en hebben een prettige pasvorm. De pop heeft zo'n cultstatus dat hij eigenlijk niet mag ontbreken in de garderobe van horrorfans. Steel de show op een feestje met een roze T-shirt van een met bloederige messen gewapende Chucky of laat zien wie uw favoriete filmpersonage is met een afbeelding van een filmposter van Child's Play op uw trui.
Back to top
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x