Bruce Lee Collectie

Italianen worden veel geprezen om hun stijl, waardoor Italiaanse mannen zich min of meer verplicht voelen om een goede indruk te maken. Om die verpletterende indruk te maken, dragen Italiaanse mannen graag nauwsluitende kleding met een unieke stijl. De Bruce Lee collectie bestaat uit truien en t-shirts, zowel t-shirts met v-hals als met ronde hals. Deze collectie brengt een ode aan de grootste Oosterse vechtkunst-auteur.

Oosterse vechtkunst-acteur

Hoewel zijn naam het niet doet vermoeden, werd Bruce Lee geboren in Amerika in 1940. De vader van Lee was opera- en filmacteur, waardoor het gezin op tournee kon gaan met de Chinese opera. Na de tournee keerde het gezin terug naar Hong-Kong, waar de straten van de stad beheerst werden door bendes. Als verdediging tegen de bendes richtte Lee zijn eigen bende op die zich specialiseerde in de Kungfu stijl "Wing Chun". Omwille van zijn toenemende betrokkenheid bij de straatgevechten, besloten zijn ouders hem naar Amerika terug te sturen. Terug in Amerika studeerde Lee af in toneeldrama aan de universiteit van Washington. De filmcarrière van Lee begon na zijn rol in de film "The green Hornet". Zijn succes als vechtkunst-acteur heeft hij te danken aan filmproducent William Dozier. Lee overleed op mysterieuze wijze tijdens de opnames van een nieuwe film. 

Unieke Bruce Lee t-shirts

De collectie combineert de Italiaanse pasvorm met unieke prints van Bruce Lee. Bovendien zijn alle truienen t-shirts van hoogwaardige kwaliteit. Zowel bij de truien als bij de t-shirts is er keuze uit verschillende kleuren. Daarnaast vindt u ook t-shirts gedrukt met Black Stones en glitterdruk. Er is dus geen enkele reden meer waarom u niet, zoals de Italiaanse mannen, voortaan een verpletterende indruk zou maken.
Back to top
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x