Bob Marley

Als er één artiest is wiens songs een eeuwige waarde bezitten, dan is dat Bob Marley wel. Hij is niet alleen van onschatbare waarde voor de muziek omdat hij de doorbraak van reggaemuziek buiten zijn geboorteland Jamaica mogelijk maakte, maar ook vanwege zijn teksten. Veel van zijn nummers gaan over armoede, politiek en liefde, en stuk voor stuk komen ze recht uit het hart. In de jaren 70 scoorde hij met zijn band The Wailers vele hits. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de reggaezanger zo lang na zijn dood nog zo veel fans heeft. Behalve een groot reggaemuzikant was Bob Marley ook een belangrijk voorvechter van het rastageloof.

Eerbetoon met een Bob Marley T-shirt

Als eerbetoon aan Bob Marley heeft StyleItaly een exclusieve collectie die gewijd is aan The King Of Reggae. De T-shirts zijn uitgevoerd in soepel vallend katoen in verschillende kleuren en zijn voorzien van prints met als thema Marley’s hits Concrete Jungle en Buffalo Soldier. Dat laatste nummer werd na zijn dood in 1981 met enkele andere nog niet eerder uitgebrachte nummers uitgebracht op het postume album Confrontation en werd een wereldwijde hit. In deze song bevraagt Marley de werkelijke identiteit van voormalige slaven in de Verenigde Staten.

Urban look

Een T-shirt met een afbeelding van de King Of Reggae mag eigenlijk niet ontbreken in de garderobe van echte Bob Marley-fans. De T-shirts passen heel goed in een urban look. De shirts zijn van het Italiaanse modemerk Mascherano, dat bekend is vanwege zijn unieke shirts met opvallende prints. Ze hebben een uitstekende pasvorm, zijn licht getailleerd en vallen tot op de heupen. De stof is bovendien kreukvrij. Omdat we rechtstreeks vanuit onze webshop verkopen, kunnen we de prijzen laag houden. Behalve de Bob Marley T-shirts hebben we ook shirts van andere helden uit de internationale film- en muziekwereld, zoals Rocky, The Godfather en Chucky.
Back to top
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x